Winkelwagen

Aantal Product Subtotaal
Subtotaal

Grauwe T-shirts

Word je witte was grauw na meerdere keren wassen, dan kan dat betekenen dat zeep achter blijft in de kledij. Maar niet getreurd, met deze eenvoudige tips, krijg je je beddenlakens, gordijnen en witte T-Shirts weer helemaal wit!

AFBEELDING

Azijn

Azijn helpt om kalk- en zeepresten te verwijderen, niet alleen uit je was maar ook uit je wasmachine. Doe een kopje huishoudazijn (of twee kopjes bij zeer hard water) in het wasverzachter bakje. De azijngeur verdwijnt ten laatste als de was droogt.

Keukenzout

Doe ongeveer 100 g zout rechtstreeks bij de was in de wasmachine. Je was wordt weer stralend wit (kan ook bij gekleurde was gebruikt worden).

Zwarte peper

Ook zwarte peper verwijdert kalk- en zeepresten. Doe 1 tl gemalen zwarte peper rechtstreeks bij de was in de wasmachine.

Natriumbicarbonaat

Witte hemden en blouses krijg je opnieuw stralend wit met 1 tot 2 tl natriumbicarbonaat. Doe het bij je wasmiddel en was je kleren met een programma van minstens 2u.

Heb je vlekken te verwijderen uit witte was, week je de kleren best enkele uren in een emmer met water en 1 tl natriumbicarbonaat alvorens je ze wast.